Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Θ. Γαλιατσάτος: ΝΕΟ « ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ» ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!

(αυτή την φορά σε αγαστή συνεργασία Άνθης και Γιαννάτος)

Για τρίτο συνεχόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο (ΠΣ) το προεδρείο του ΠΣ εμποδίζει με διαδικαστικά τεχνάσματα να συζητηθεί η εισήγηση της ΑΝ.Α.Σ.Α με θέμα «τις πολύ υψηλές τιμές των εισιτηρίων στις ακτοπλοϊκές γραμμές του Ιονίου!


Αναρωτιέται κανείς ποιος είναι ο λόγος που η παράταξη Σπύρου επιλέγει αυτή την τακτική αποκλεισμού;

-είναι μήπως τόσο ενοχλητικές οι παρεμβάσεις και η κριτική της ΑΝ.Α.Σ.Α απέναντι στην ανύπαρκτη δράση της διοίκησης της ΠΙΝ;

-είναι μήπως η φύση του θέματος τέτοια που κάποιοι δεν θέλουν με τίποτε να συζητηθεί;

-είναι μήπως και τα δύο μαζί;

Στο τελευταίο (χθεσινό) ΠΣ ξεπέρασαν τα όρια:
Σε αγαστή συνεργασία πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΠΣ , προφανώς στα πλαίσια της συνεργασίας των πολιτικών τους φορέων στην κυβέρνηση του «μαύρου μετώπου», διέκοψαν άρον-άρον και εν ψυχρώ την συνεδρίαση ,χωρίς να περιμένουν να αναγνωστεί ούτε καν το κείμενο ψηφίσματος υπέρ των Κέντρων Πρόληψης, κείμενο που είχε  ήδη συμφωνηθεί και με την έγκριση του Περιφερειάρχη!

Ίσως να έφταιξε ότι και αυτό το κείμενο θα το εκφωνούσε ο επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α.

Η παράταξη μας έχει επανειλημμένα καταγγείλει την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του προεδρείου και της διοίκησης της ΠΙΝ απέναντι στις παρατάξεις και τους περιφερειακούς συμβούλους και ιδιαίτερα στην ίδια την ΑΝ.Α.Σ.Α.
Στο προηγούμενο ΠΣ μάλιστα η παράταξη της Επτανησιακής Αναγέννησης κατέθεσε ειδική επερώτηση που παρουσίαζε αναλυτικά την αντιδημοκρατική αυτή συμπεριφορά.

Ο κατήφορος τους όμως συνεχίζεται!

Η ΑΝ.Α.Σ.Α θα συνεχίσει ,παρά τις δυσκολίες,  να προβάλλει και να υπερασπίζεται τα δίκαια συμφέροντα των πολιτών των νησιών μας.
Την ίδια στιγμή θα εντείνει τις προσπάθειες της για την αποκάλυψη και την απόκρουση του αντιδημοκρατικού σχεδίου που υλοποιεί σε βάρος της και σε βάρος των πολιτών και της δημοκρατίας στα Ιόνια νησιά η μειοψηφική στο λαό διοίκηση Σπύρου.

Θεόδωρος Γαλιατσάτος -  Περιφερειακός  σύμβουλος- Επικεφαλής  ΑΝ.Α.Σ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου