Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Επιλογή Διευθυντή Χορωδίας Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Ο Αγαθάγγελος Γεωργακάτος, ένας από τους τρεις υποψήφιους.

Πρώτη φάση επιλογής  Διευθυντή Χορωδίας Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Στις 3 Νοεμβρίου 2011, συνεδρίασε η Επιτροπή Ακρόασης με σκοπό την πραγματοποίηση ψηφοφορίας για την επιλογή του νέου Διευθυντή της Χορωδίας της Ε.Λ.Σ. Η επιτροπή κατέληξε στην επιλογή των κάτωθι τριών υποψηφίων (αναφέρονται με αλφαβητική σειρά):

•    Νατάσσα Αγγελοπούλου
•    Αγαθάγγελος Γεωργακάτος
•    Anton Tremmel

Σημειώνεται ότι στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος μόνο τα μέλη, τα οποία συμμετείχαν και στις δύο πρώτες ακροάσεις, στις 30 Σεπτεμβρίου και 25 Οκτωβρίου 2011, δηλαδή οι κ.κ. Μιχαηλίδης, Βασιλείου και Ταίηλορ.

Για έκαστο από τους τρεις (3) πρώτους επιτυχόντες στην πρώτη φάση επιλογής, θα ακολουθήσει μια κατ’ ελάχιστο τρίμηνη δοκιμαστική περίοδος συνεργασίας, κατά την διάρκεια της καλλιτεχνικής περιόδου 2011-12. Η οριστική επιλογή του υποψηφίου θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος της καλλιτεχνικής περιόδου 2011-12. Η  διάρκεια  της  σύμβασης  του επιλεγέντος Διευθυντή Χορωδίας της Ε.Λ.Σ. θα είναι  διετής.

Ευχόμαστε στον Αγαθάγγελο καλή επιτυχία.  Η επιλογή του θα μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους.   Ότι και να γίνει, όμως, η Κεφαλονιά γνωρίζει την αξία του καταξιωμένου, ταλαντούχου καλλιτέχνη, και την τεράστια προσφορά του στο τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου