Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Χουντικός πυρήνας στη Σχολή Ευελπίδων

 Σταγονίδια της Χούντας εμφανίστηκαν, όχι ξαφνικά, όπως φαίνεται, στη Σχολή Ευελπίδων την ημέρα της Επετείου της 17ης Νοέμβρη.

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό αμφιθέατρο της Σχολής, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» και μετά την ανάγνωση της ημερησίας διάταξης που εξέδωσε ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος κι αφού αποχώρησαν οι αξιωματικοί, ο αρχηγός των σπουδαστών της Σχολής διέταξε συναδέλφους του να προσέλθουν στο βήμα και να τραγουδήσουν τον ύμνο της Απριλιακής Χούντας. Όπερ κι εγένετο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος εύελπις πρωτοστατεί σε παρόμοιου τύπου περιστατικό. Κατά την εφημερίδα, ο νεαρός αυτός ήταν εκείνος που παράκουσε τις διαταγές και παρέλασε με ομάδα συμφοιτητών του την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, τραγουδώντας το γνωστό άσμα «Μακεδονία Ξακουστή».

Κατόπιν όλων αυτών, ο υπουργός Άμυνας διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση και κάλεσε τα πειθαρχικά όργανα του στρατού ξηράς να συνεδριάσουν με αντικείμενο εξέτασης την απόταξη του.

Τηλεβόας Κεφαλονιάς.  Αυτά είναι τα αποτελέσματα της απαξίωσης της πολιτικής και των πολιτικών, που με τις ενέργειές τους και προπαντός το ψέμα τους, οδηγούν τη χώρα και τους πολίτες της σε ακραίες καταστάσεις.
   
Οι  … «πολιτικοί μας», αυτό που συνέβη,  πρέπει να το σκεφτούν και να το μελετήσουν καλά…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου