Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Κατσούρας Χρήστος: Δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη Κυβέρνηση Παπαδήμου.


Άντε πάλι τα ίδια.  Πολύ μπερδεμένοι φαίνεται  να είναι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.  Θα αρχίσουν τώρα τις δήθεν αντιδράσεις.
Μαθαίνουμε ότι ο βουλευτής Θεσπρωτίας ΠΑΣΟΚ Χρήστος Κατσούρας, προτίθεται να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης
στην Κυβέρνηση Παπαδήμου, γιατί όπως δήλωσε, αυτή η κυβέρνηση «προήλθε από αφόρητες μιντιακές  πιέσεις» και ακόμη ότι «  θα μεγαλώσει τα αδιέξοδα».

Να τι ακριβώς είπε: «Ως πολιτικός, δεν μπορώ να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που θα μεγαλώσει τα αδιέξοδα».  Και συμπλήρωσε «δυστυχώς βαδίζουμε σε νέες επικίνδυνες περιοχές, είδαμε τον πρωθυπουργό να γκρεμίζεται και να προσβάλλεται από κομιστές εκβιασμών και τελεσιγράφων».
Διερωτώμαι, ποσό θα συνεχίσουν να δουλεύουν με αυτό τον τρόπο τον Ελληνικό λαό.  Ο αξιότιμος κ. βουλευτής αφού ψήφισε όλα τα καταδυναστικά για την κοινωνία νομοσχέδια και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση που έσπρωξε τη χώρα στον ιστό του ΔΝΤ, τόλμα και μιλάει  για αδιέξοδα. 
Όχι κε Βουλευτά δεν πιστεύετε τίποτα από αυτά που λέτε.  Απλώς βλέπετε τη κατρακύλα του κόμματός σας, που πλησιάζει μονοψήφιο νούμερο και προσπαθείτε μήπως και σώσετε πολιτικά, κι εσείς το τομάρι σας.   
Σας μάθαμε πλέον.
Τηλεβόας Κεφαλονιάς   Πληροφορίες protothema.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου