Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ο.Ε.Ε.Δ.Δ.Κ.Ι.: Συνάντηση, για την ανατροπή της πραξικοπηματικής ΚΥΑ, για τις υδατοκαλλιέργειες.


                    
Στις 24/11/2011 στο Κάραβελ, η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Φορέων Περιοχών που θίγονται από την ανάπτυξη των υδατοκαλλιεργειών,  οργάνωσε συνάντηση, για τη λήψη αποφάσεων που θα οδηγήσουν στην ανατροπή της  πραξικοπηματικής ΚΥΑ που υπεγράφη στις 04/11/2011 από 8 υπουργούς της τότε κυβέρνησης.

Μία ΚΥΑ που θίγει στο σύνολο το περιβάλλον τον τουρισμό & τις παράκτιες περιοχές της Ελλάδας.

Στη συνάντηση μετείχαν 30 Δήμοι και 68 φορείς από όλη τη χώρα.
Καλεσμένοι ήταν ο υφυπουργός τουρισμού κ. Π. Αλιβιζάτος, βουλευτές από όλα τα κόματα, καθώς και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Κ. Ασκούνης .Οι  βουλευτές υπέγραψαν τη διακύρηξη της Επιτροπής και δεσμεύτηκαν να προχωρήσουν στις προβλεπόμενες θεσμικές ενέργειες στη Βουλή, για τη απόσυρση της ΚΥΑ.

Η Ομοσπονδία Καταλυμάτων Κεφαλονιάς-Ιθάκης μετείχε στη συνάντηση (ως μέλος της επιτροπής),με την πρόεδρο Ατσάρου Κατερίνα και με το μέλος του Δ.Σ της ΣΕΕΔΔΕ κ.Αντωνάτου Σίσσυ,οι οποίες συνυπέγραψαν τη διακήρυξη της Επιτροπής και συντάσσονται μαζί της για οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια. Επίσης συντάσσονται & συνυπογράφουν την διακήρυξη & όλοι οι Σύλλογοι Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & ιθάκης

Από την Κεφαλονιά παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Α.Παρίσης,ο αντιδήμαρχος κ. Γ. Βαγιωνίτης καθώς και επαγγελματίες από την Έρισσο.                                         


                       Για την Ο.Ε.Ε.Δ.Δ.Κ.Ι


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΑΤΕΡ. ΑΤΣΑΡΟΥ                           ΝΙΚ. ΚΑΛΛΙΒΩΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου