Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΝΟΔΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ: Οι επαγγελματοβιοτέχνες δεν έχουν ανάγκη από Μεσσίες.

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011 συνεδρίασε η Ν.Ο.Δ.Ε Κεφαλονιάς & Ιθάκης παρουσία του συμπολίτη μας Υφυπουργού κ. ΠΕΤΡΟΥ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ kαι του Περιφερειάρχη Γιάννη Μάκα .


Έγινε ενημέρωση ,παρουσία των εκπροσώπων του τοπικού τύπου, των μελών, από τον κ. Αλιβιζάτο  για θέματα γενικότερης πολιτικής, καθώς και για ορισμένα κρίσιμης σημασίας τοπικά θέματα ,με ειδικότερη αναφορά τις εκλογές του ΕΒΕΚΙ .
Ομόφωνα το σύνολο των μελών της Ν.Ο.Δ.Ε  εξέφρασε τη στήριξή του στην πολιτική του προέδρου του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά απέναντι στις πιέσεις της Τρόικας .

Είναι προφανές ότι η προσπάθεια απαξίωσης του προέδρου της Ν.Δ. αποτελεί συνέχεια της πολιτικής για την απαξίωση του Κώστα Καραμανλή και της Ν.Δ. ,του μόνου αστικού κόμματος που στην παρούσα φάση αρθρώνει πατριωτικό και αντιμνημονιακό λόγο πράγμα που με κανένα τρόπο δεν επιθυμεί το διευθυντήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης .

Μετά την αποχώρηση των δημοσιογράφων συνεχίστηκε η συνεδρίαση με οργανωτικά θέματα .

Τέλος , πλην ελαχίστων ,  το σύνολο των μελών της Ν.Ο.Δ.Ε. ομόφωνα στηρίζει την υποψηφιότητα της κα Ειρήνης Στεφάτου στις εκλογές του ΕΒΕΚΙ. Η υποψηφιότητα αυτή είναι και επιλογή της παράταξης .

Είναι προφανές ότι οι επαγγελματοβιοτέχνες της Κεφαλονιάς & Ιθάκης δεν έχουν ανάγκη από Μεσσίες όπως μερικοί επιδιώκουν να μας πείσουν ότι υπάρχουν στο χώρο του ΕΒΕΚΙ και παρά τις πιέσεις θα επιλέξουν με νηφαλιότητα την λύση που τους συμφέρει .

Για την Ν.Ο.Δ.Ε ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  - ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΟΥΚΕΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου