Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Η Κεφαλονιά, πάλι, πήγε Αργυρούπολη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για άλλη μια φορά οι Κεφαλόνιτες της Αργυρούπολης έφεραν την Κεφαλονιά στην Αργυρούπολη. Για πρώτη φορά Σύλλογος Κεφαλονιτών διοργανώνει βραδιά κινηματογράφου με Κεφαλονίτικη σάτιρα.


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε εχτές η κινηματογραφική βραδιά με «Κεφαλονίτικες Ιστορίες» του Σπύρου Σκιαδαρέση στην Αργυρούπολη. Εκατοντάδες πατριώτες από την Αττική γέμισαν το θέατρο Μίκης Θεοδωράκης  και έδωσαν για άλλη μια φορά το παρόν οι πατριώτες μας.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Κωνσταντάτος στην ομιλία του ανέφερε ότι η ιδιαιτερότητα αυτής της βραδιάς είναι η αναβίωση της Κεφαλλονίτικης σάτιρας μέσα από την τοπική διάλεκτο και η επιστροφή μας σε μια άλλη εποχή.

Ο κόσμος  δεν σταμάτησε να γελά και να χειροκροτεί σε όλη την διάρκεια της προβολή. Κατά την έξοδο τους από το θέατρο ευχαρίστησαν το  ΔΣ για την όμορφη ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ ευχαριστημένοι από την επιτυχία της βραδιάς πήραν ενέργεια και μας έδωσαν μια υπόσχεση, το 2012 να είναι γεμάτο με Κεφαλονίτικες δραστηριότητες μίας και αυτή είναι η τελευταία για το 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου