Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

Αντιπεριφερειάρχης κ. Κουρής προς κ. Βαλέττα: Παρακαλούμε να αναθεωρήσετε το ζήτημα της παραίτησής σας.

Αναφορικά με το ζήτημα της παραίτησής σας, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι όντως η γραφειοκρατία είναι μια δυσμενής πραγματικότητα την οποία βιώνουμε όλοι και δυστυχώς επιβαρύνθηκε περισσότερο από την διοικητική μεταρρύθμιση και την κρατούσα οικονομική κατάσταση στην χώρα μας.

Ωστόσο κάθε αλλαγή απαιτεί μια μεταβατική περίοδο προσαρμογής, άλλοτε μεγαλύτερη άλλοτε μικρότερη κατά περίπτωση. Στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε απαιτούνται άνθρωποι, ευέλικτοι με γνώση του συστήματος που να δύνανται να διαχειριστούν «την κρίση» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ισχύουσες συνθήκες, βέβαια πάντα με κριτήριο την νομιμότητα και την ηθική των πράξεων.

Την συγκεκριμένη εποχή που βρισκόμαστε στην έναρξη μιας σχετικά ευοίωνης τουριστικής περιόδου απαιτείται, ικανότητα, εύστοχοι χειρισμοί και εμπειρία, ώστε με τα μέσα που διαθέτουμε να αξιοποιήσουμε αποτελεσματικά την ευκαιρία που μας δίδεται.

Η παρουσία σας ειδικά τώρα, είναι απολύτως αναγκαία, καθώς εμπνέετε ασφάλεια και οι ικανότητές σας ως πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου είναι αναγνωρισμένες και λίαν απαραίτητες περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Μια αλλαγή τέτοιου είδους στο ΔΣ του λιμενικού ταμείου θα προσέθετε στο ήδη διαταραγμένο σκηνικό επιπλέον προβλήματα και θα επέτεινε την κατάσταση εις βάρος όλων μας.

Ως εκ τούτου βασιζόμενοι στην σοβαρότητα, την ευσυνειδησία σας και την βαθύτατη συναίσθηση ευθύνης που έχετε πολλάκις αποδείξει ότι διαθέτετε, παρακαλούμε να αναθεωρήσετε το ζήτημα της παραίτησής σας σκεπτόμενος με ευσυνειδησία.


Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου