Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

Δεν κλείνει το τμήμα των ΤΕΙ του Αγίου Νικολάου Κρήτης. Με εμάς τι θα γίνει;        Το πρόβλημα, με το κλείσιμο τμημάτων των ΤΕΙ, όπως ακριβώς και στην Κεφαλονιά, αντιμετώπιζε και ο Αγιος Νικόλαος της Κρήτης.  Εκεί έκλεινε ένα τμήμα και συγκεκριμένα το τμήμα "Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων",    

         Μόνο που αυτοί ,απ’ ότι φαίνεται ,το ξεπέρασαν και το τμήμα όχι μόνο θα λειτουργήσει φέτος αλλά πήραν και υποσχέσεις ότι θα αναβαθμιστεί.

        Διαβάστε το παρακάτω άρθρο του cretalive.gr:

        Με θετικά συμπεράσματα και τη δέσμευση του υφυπουργού ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε σήμερα τον υφυπουργό, Γιάννη Πανάρετο, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Δημήτρης Κουνενάκης, παρουσία του βουλευτή Λασιθίου και γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη αλλά και των προϊστάμένων των τμημάτων στο παράρτημα του ΤΕΙ στον Άγιο Νικόλαο, της κ. Βούλγαρη και του κ. Δημοτίκαλη.

         Ο δήμαρχος εξέθεσε τα επιχειρήματα και τις απόψεις υπέρ της διατήρησης του τμήματος "Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων", ενώ ο Γιάννης Πανάρετος, αν και τόνισε τη δυσκολία να ακυρωθεί η απόφαση, συμφώνησε ότι, όντως, το τμήμα έχει δυναμική.
Έδειξε μάλιστα να προτίθεται να μην κλείσει το τμήμα φέτος, αλλά αντιθέτως να αναβαθμιστεί κατά το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

         Εν τω μεταξύ, η εξέλιξη αυτή δεν αλλάζει τον προγραμματισμό για τη διαμαρτυρία της Τρίτης, στην οποία κατέρχονται οι φορείς και οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου, στις 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της πόλης.

          Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να ανασταλεί η λειτουργία του τμήματος «Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων» του ΤΕΙ Κρήτης – παράρτημα Αγ. Νικολάου, είτε η απόφαση τελικά υλοποιηθεί είτε όχι.
Πηγή:  http://cretalive.gr 
Κυρίες και Κύριοι της εξουσίας,
..."δικοί μας άνθρωποι"
ΜΕ   ΕΜΑΣ   ΤΙ   ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;;;

1 σχόλιο:

  1. Είναι σίγουρο οτι λειτουργεί το τμήμα επιχ/κού σχεδιασμού & πληρ/κών συστημάτων; Δεν το βρίσκω στο μηχανογραφικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή