Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ποιος είναι ο επίσημος εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στην επέτειο της Ένωσης στο Νησί μας.



Στέφανος Κομνηνός, MSc., Οικονομολόγος - αναλυτής αγορών
Γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1968. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο JFK Government School του Πανεπιστημίου Harvard και το Birkbeck College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).
Αφού εργάστηκε, τη δεκαετία του 1990, ως επιστημονικός συνεργάτης στο Υπουργείο Ανάπτυξης (μεταξύ άλλων και για την επίτευξη του στόχου μείωσης του τιμαρίθμου για την είσοδο της Ελλάδας στην ΟΝΕ), απασχολήθηκε τα τελευταία δέκα χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, σε θέσεις ευθύνης πολύ μεγάλης αλυσίδας σουπερμάρκετ και γνωστής εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων και ερευνών.
Παράλληλα έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών και μέλος Εμπορικών Συνδέσμων, όπως το ECR.
Πηγή:  http://www.gge.gr  

Στέφανος Κομνηνός: Το "παιδί των super market"

Tον αποκαλούν το παιδί των super market....Εχοντας διατέλεσει στέλεχος  σε γνωστές αλυσίδες της χώρας,  η σχέση του με το εν λόγω κλάδο είναι στενή....Ο λόγος για τον γενικό γραμματέα εμπορίου του Υπουργείου Οικονομίας και Ναυτιλίας Στέφανο Κομνηνό που βρέθηκε στο στόχαστρο του Συνδέσμου Εταιρειών Επιχειρηματικού Δώρου. Ο Σύνδεσμος εδώ και καιρό έχει καταγγείλει τον κ. Κομνηνό "για τις επαγγελματικές σχέσεις που είχε με αλυσίδες super market και την ανεξάρτητη ενωση ECR, η οποία εισηγήθηκε  ενα μέτρο "φωτιά". Ποιό είναι αυτό; Να ελέγχουν την αγορά διαφημιστικού δώρου 3-4 μεγάλες αλυσίδες super market, εκτοπίζοντας τις 500 επιχειρήσεις του κλάδου....Αντιλαμβάνεστε πως αν τεθεί σε εφαρμογή  η αγορανομική διάταξη του Υπουργείου Οικονομικών, οι εταιρείες αυτές θα οδηγηθούν στην πτώχευση,  χάνοντας συνάμα την δουλειά τους 50.000 εργαζόμενοι....!


Η Ελλάδα τίγκα στις αυξήσεις , παρ' εμπόριο, και στις αθρόες εισαγωγές παράνομων και επικίνδυνων προϊόντων κι ο ανύπαρκτος "προστάτης" των Καταναλωτών Αϊ (σιχτιρ)Στέφανος, δέησε να εμφανιστεί σήμερα , μαζικά.
Στο skai παρουσιάστηκε  ως Γάμα Γάμα της Ενέργειας, και ξανά παραδέχτηκε ότι οι τιμές των καυσίμων στην Κρήτη είναι ιδιαίτερα υψηλές και –όπως είπε- έχει δοθεί εντολή για έρευνα από τον αρμόδιο υπουργό!!!  Γουάου . Επίσης .μας καθησύχασε  λέγοντας ότι τα φαινόμενα με τις πειραγμένες αντλίες στα πρατήρια και οι (ανώνυμοι) παραβάτες παραπέμπονται στην δικαιοσύνη (σε μερικά χρόνια).
Στο ΑΝΤ-1  άλλαξε ...
ιδιότητα κι έβαλε   το καπέλο το Γάμα Γάμα Εμπορίου!  Εκεί επικεντρώθηκε (όπως επιτυχημένα έκανε πριν λίγο καιρό στα κανάλια, ο προϊστάμενός του Υφυπουργός Ντίνος Ρόβλιας) να μας ξανα-παρουσιάσει το ηλεκτρονικό μαραφέτι με το οποίο κάποιοι (no name & companies) Βεντζινάδες, πειράζουν την αντλία για να χρεώνει περισσότερα.
Περιέργως η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών μέσω του Προέδρου τους , δέχεται  εδώ και τώρα ,όποιος πιάνεται να του παίρνουν το κεφάλι (την άδεια) , αλλά ο Γάμα Γάμα Κομνηνός το...συσκέπτεται!
Τολμάει?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου