Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 
       Αγαπητοί μαθητές,
Με την ευκαιρία της έναρξης των εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία, δύναμη, επιμονή, κουράγιο και νηφαλιότητα.

Αυτή την εποχή, την δύσκολη για όλους μας εποχή, βρίσκεστε μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση που θα σηματοδοτήσει το μέλλον σας.

Θα πρέπει όμως να θυμάστε ότι η οποιαδήποτε αποτυχία, την οποία και απεύχομαι, δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο σε αυτό που ονειρεύεστε. Να θυμάστε πάντα ότι η ζωή μας προσφέρει πολλές ευκαιρίες αρκεί να τις αξιοποιήσουμε σωστά.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι ο πρώτος μεγάλος αγώνας που έχετε να δώσετε. Είναι σημαντικό αυτές οι εξετάσεις να γίνουν η αρχή για την κατάκτηση της γνώσης αλλά και για τη δημιουργία μιας συγκροτημένης κι ελεύθερης προσωπικότητας.

Πιστεύοντας ακράδαντα πως το μεγαλύτερο κεφάλαιο και η μεγαλύτερη ελπίδα του τόπου μας είστε εσείς οι νέοι και η επένδυση σε εσάς είναι η πιο σημαντική προτεραιότητα μιας σύγχρονης κοινωνίας, εύχομαι να κατακτήσετε τους στόχους σας και να δικαιωθούν οι επίπονες και πολύχρονες προσπάθειές σας.
 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου