Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Τα μάθατε τα ΝΕΑ. Τα ΤΕΙ Ιονίων Νήσων γίνονται ..."Πόλος"

«Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, ως διεθνούς πόλου εκπαίδευσης και καινοτομίας».


Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 03-06-2011 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, όπου θα παρουσιασθεί από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, καθηγητή κ. Ναπολέων Μαραβέγια, το πρόγραμμα με τίτλο «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, ως διεθνούς πόλου εκπαίδευσης και καινοτομίας».

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ
            Καλά ο κ. Μαραβέγιας δεν παραιτήθηκε;  Αλλά…. Τέλος πάντων …
             
            Μεγάλα λόγια, μεγάλα σχέδια, συνταγές μόνο και μόνο για την προσωρινή  θεραπεία της λαϊκής οργής και αγανάκτησης.  Βαδίζουμε σύμφωνα με τα συμπτώματα της ασθένειας.    Και τα συμπτώματα αυτή τη στιγμή είναι η λαϊκή οργή και η λαϊκή αγανάκτηση. Αυτά θα θεραπεύσουμε προς το παρόν και μετά βλέπουμε.  Ασπιρίνη για τον πυρετό που δημιουργεί η φλεγμονή.  Ο πυρετός θα πέσει αλλά η φλεγμονή θα συνεχίσει να υπάρχει.
           
            Και τι τίτλος  «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, ως διεθνούς πόλου εκπαίδευσης και καινοτομίας».  Και ο κ. Μαραβέγιας πριν παραιτηθεί δεν γνώριζε για τον «Πόλο»;  Ο κ. Βουλευτής δεν γνώριζε και αυτός για τον «Πόλο»;   Σοβαρά δεν γνώριζαν ότι η Κεφαλονιά και τα άλλα Ιόνια Νησιά θα γίνουν «Πόλος;» 
            
          
            Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.   Εμείς αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι αυτές οι  μεθοδεύσεις της κ. Διαμαντοπούλου έκαναν τα ΤΕΙ  Κ (μπιπ) λο.  

            Και γιατί να κλείσουν τα τμήματα; Όταν τα ΚΑΤΕΕ αναβαθμίστηκαν σε ΤΕΙ, που άλλαξαν και πάρα πολλά πράγματα,  έκλεισαν;

            Και πάλι επαναλαμβάνω δεν πρέπει να επιτρέψουμε, να μην υπάρχουν εισακτέοι στα ΤΕΙ φέτος.  Τι ενοχλεί να πάρουν εισακτέους και μετά να αναβαθμιστούν; 

            Μας δουλεύουν όλοι ψιλό γαζί…

Τηλεβόας Κεφαλονιάς.


1 σχόλιο:

  1. ρε μπας και μπερδεψατε το πρωτο συμφωνο με κανενα προηγουμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή