Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ανεξάρτητος ο Γιώργος Λίανης

Την παραίτησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και την ανεξαρτητοποίησή του, ανακοίνωσε χθες βράδυ ο Βουλευτής Φλώρινας Γιώργος Λιάνης.  Ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή του την απόφαση είναι το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, το οποίο το χαρακτήρισε ως «βραχυπρόθεσμο», και δεν μπορεί να το ψηφήσει. 



Ο κ. Λιάνης απέστειλε σκληρή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής και τον Πρωθυπουργό, στην οποία αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι δεν πιστεύει στην οικονομική πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Επίσης αναφέρει «Αποτύχαμε και έκτοτε αναγκαζόμαστε να κρύβουμε την αλήθεια από τον λαό συνεχώς».  Προσθέτει, «Το Μεσοπρόθεσμο σημαίνει επιπρόσθετα απίστευτα βάρη για τους αδύναμους και τους μη έχοντες. Σημαίνει τριπλή φορολογική επιβάρυνση των ακινήτων, αύξηση του φόρου, καθιέρωση πρόσθετου τέλους και έκτακτη εισφορά. Δηλαδή, επιδρομή στα εισοδήματα αναδρομικά και για μια πενταετία. Αυτά τα μέτρα θέλουν σπλάχνα τίγρης για να τα ψηφίσεις. Και αυτά δεν τα διαθέτω». Και συνεχίζει, «Επλήγησαν οι μικροί, οι δημιουργικοί, οι παραγωγικοί και έμειναν άθικτοι οι μεγάλοι και αντιπαραγωγικοί».

Επίσης δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από την βουλευτική του ιδιότητα, ενώ δεν θα είναι υποψήφιος σε άλλες εκλογές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου