Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Συνέβη πριν απο λίγο. Η απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου, ανάγκασε τον Μάρκο και την παράταξη της «Νέας Εποχής» να αποχωρήσουν από το ΔΣ

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου προς Δημοτικό Σύμβουλο και η αποκαρδιωτική εικόνα του ΔΣ ανάγκασαν την παράταξη «Νέα Εποχή  για την Κεφαλονιά»  και τον Μάρκο Κοτσιλίνη να αποχωρήσουν από την συνεδρίαση.


Μπάχαλο έγινε πάλι, πριν από λίγο, στο Δημοτικό Συμβούλιο.  Η αφορμή δόθηκε, όταν πήρε το λόγο ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βεντούρας, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε επειδή  μπήκαν στον προϋπολογισμό του Δήμου, το έλλειμμα των 3.000.000 ευρώ του πρώην Δήμου Λειβαθούς.  Είπε επίσης, μεταξύ άλλων,  απευθυνόμενος στον κ Δήμαρχο, «σεις χρεώνεται τον λαό της  Κεφαλονιάς.  Όχι η Αντιπολίτευση».  Τελειώνοντας δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό.  

Αμέσως μετά πήρε το λόγο ο κ. Δήμαρχος, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον κ. Βεντούρα, σε αυστηρό τόνο του είπε: «Αν δεν ήσουν στο συνδυασμό του Παρίση, ούτε η μάνα σου δεν θα σε είχε ψηφίσει, ούτε η μάνα σου δεν θα σε γνώριζε». 
Την συνέχεια φαντάζομαι την αντιλαμβάνεσθε όλοι.  Έγινε ένα μπάχαλο, φωνές, κάποιοι σηκώθηκαν όρθιοι, ενώ κάποιοι έδειχναν ικανοποιημένοι από την έξυπνη τρίπλα του αρχηγού τους.

Η παράταξη της «Νέας Εποχής για την Κεφαλονιά», αφού κάπως ησύχασαν τα πράγματα,  δια στόματος του επικεφαλής της, κ. Μάρκου Κοτσιλίνη, δήλωσε: «Δηλώνουμε στενοχωρημένοι, διαμαρτυρόμαστε έντονα για τον τρόπο που διεξάγεται το Δημοτικό συμβούλιο» ενώ έκανε παράκληση προς τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Ανουσάκη, να κάνει προσπάθειες για να βελτιωθεί η εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου.  Στη συνέχεια παρέδωσε το ψήφισμα της παράταξης τους για τα κυβερνητικά οικονομικά μέτρα και αποχώρησαν από την αίθουσα.

Πριν μερικές μέρες, η παράταξη «Νέα Εποχή» και ο κ. Μάρκος Κοτσιλίνης είχαν εκδώσει δελτίο τύπου, με το οποίο εξέφραζαν τους προβληματισμούς τους για την άσχημη εικόνα που παρουσιάζουν οι συνεδριάσεις  του  Δημοτικού Συμβουλίου.    

Τηλεβόας Κεφαλονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου