Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

«Φτηνή φαρσοκωμωδία με κομπάρσους τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κοινή Γνώμη»


                        
                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 «Φτηνή φαρσοκωμωδία με κομπάρσους τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κοινή Γνώμη» χαρακτήρισε ο Μίκης Θεοδωράκης  αυτό που πριν λίγες ημέρες «αποφάσισε να παίξει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου γελοιοποιώντας τους θεσμούς, ως απάντηση  στους δεκάδες χιλιάδες που διαδήλωναν μπροστά στη Βουλή»

Ο Μίκης Θεοδωράκης σε χαιρετισμό του την 1η μέρα της Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών, το Σάββατο 18 -6 στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης»  μίλησε για τον εμπαιγμό των κυβερνώντων προς ένα λαό απελπισμένο. Εξέφρασε τη συμπαράστασή του προς το μεγάλο λαϊκό κίνημα που αναπτύσσεται στις πλατείες της Ελλάδας για την υπεράσπιση της πατρίδας και  κατά της αποτρόπαιης λεηλασίας της από την παραπαίουσα κυβέρνηση που δηλώνει πίστη στα συμφέροντα των ξένων τραπεζών  και των εκπροσώπων της.

‘Όμως «μωραίνει όμως Κύριος ον βούλεται απωλέσαι» κατέληξε ο ιδρυτής της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών .

Την 1η ημέρα της Συνδιάσκεψης μίλησε επίσης για την ιδεολογική ταυτότητα της Κίνησης ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Γιώργος Κασιμάτης ο οποίος και ανέλυσε τον λόγο της μετονομασίας της Κίνησης  σε Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών.
Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε στα μέλη και ο Περικλής Νεάρχου, πρέσβης επί τιμή  όπως και ο Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ερατοσθένης Καψωμένος και οι δύο φίλοι και επίτιμα μέλη του Κινήματος.

Τη δεύτερη ημέρα της Συνδιάσκεψης μετά από εισήγηση του Μίκη Θεοδωράκη για το Οργανωτικό και τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων από όλη της Ελλάδα,  εξελέγη η Επιτροπή Οργάνωσης του Συνεδρίου της Κίνησης, το οποίο προγραμματίζεται για τις αρχές του φθινοπώρου.


                                                                                    Για το γραφείο Τύπου
                                                                                          Ιωάννα Κολοβού



Γραφεία Αθήνας: Ερμού 7, 6ος όροφος, τηλ.6977.918816
Γραφεία Θεσσαλονίκης: Γεννηματά 83& Μαυρομμάτη 4ος όροφος,
τηλ2310.456906 & 6985.570763
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου