Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Υπάρχουν site με στημένες φωτογραφίες για τα σκουπίδια.


Και αυτή η φωτογραφία στημένη;  Γνωρίζετε που είναι και τι είναι αυτά που βλέπετε;  Τα κληρονομήσατε και τα φυλάτε μην τα χάσετε.  Αυτές είναι εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ.  Είναι ακριβώς όπως το λέτε. Δεν είμαστε χαζοί και ανεγκέφαλοι.


Τηλεβόας Κεφαλονιάς:  Διαβάστε ένα δελτίο τύπου σαν τ' άλλα.  Τώρα μαζί με τον Κοτσιλίνη φταίνε και οι καταγγελίες ανωνύμων.  Όλοι είναι εναντίων της "Ισχυρής Κεφαλονιάς" 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΘΕΜΑ: ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Μ. ΚΟΤΣΙΛΙΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ
 
      
       Πολύ μελάνι έχει χυθεί τον τελευταίο μήνα σχετικά με την καθαριότητα στο νησί μας, με το τι γίνεται φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς και για τις ευθύνες της παρούσας Δημοτικής Αρχής.
 
     Πάγια τακτική της Δημοτικής Αρχής μέχρι σήμερα ήταν να μην απαντάει σε «ανώνυμους επιστολογράφους» και σε δήθεν «αγανακτισμένους πολίτες».
 
    Όμως, επειδή στην μικρή μας κοινωνία τίποτε δεν μένει κρυφό, οι ανώνυμοι δεν είναι και τόσο ανώνυμοι αλλά και επιπροσθέτως, επειδή η φρασεολογία και η μεθοδολογία των δήθεν ανωνύμων, μεταφέρεται στο επίπεδο του δημοτικού συμβουλίου από συγκεκριμένη δημοτική παράταξη, είμαστε αναγκασμένοι για την αποκατάσταση της αλήθειας, αλλάζοντας τακτική, να απαντάμε προκειμένου ο λαός της Κεφαλλονιάς να κρίνει και τους διοικούντες και τους καταγγέλοντες.
 
Εν συντομία:
 
  Υπάρχουν site στο διαδίκτυο, τα οποία έχουν αναλάβει εργολαβικά την διασπορά ψευδών ειδήσεων και στημένων φωτογραφιών προκειμένου να ακυρωθεί η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η δημοτική αρχή σε όλα τα επίπεδα.
 
       Τα δήθεν αυτά «δημοσιογραφικά» blogs φωτογραφίζουν κάδους απορριμμάτων λίγο πριν περάσουν τα απορριμματοφόρα του Δήμου, φωτογραφίζουν ιδιωτικά οικόπεδα με σκουπίδια και χόρτα εμφανίζοντάς τα  κοινόχρηστους χώρους κ.ο.κ., θεωρώντας τους πολίτες του νησιού μας χαζούς και ανεγκέφαλους.
 
   Συγκεκριμένα κέντρα διοχετεύουν επιστολές στην δημοσιότητα ότι δήθεν προέρχονται από ανώνυμους πολίτες σε μία προσπάθεια παραπλάνησης, αναβιώνοντας έτσι τις εποχές του άκρατου κιτρινισμού του τύπου και της δημοσιογραφίας.
 
   Λυπούμεθα ιδιαίτερα γιατί τις ανωτέρω πρακτικές υιοθετεί σε πολιτικό επίπεδο η παράταξη του κ. Μάρκου Κοτσιλίνη στο δημοτικό συμβούλιο. Λυπούμεθα διότι η έλλειψη από μέρους τους, οράματος, θέσεων και στρατηγικής, τους οδηγεί να γίνονται οι εκφραστές των ανώνυμων επιστολογράφων.
 
      Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η σχέση μεταξύ τους δεν είναι ακόμη πιο στενή από ότι μέχρι σήμερα φαίνεται…
 
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:
 
     Σε όλο το νησί, από άκρη σε άκρη, γίνεται μία τιτάνια προσπάθεια στον τομέα της καθαριότητας υπό την εποπτεία όλων των τοπικών Αντιδημάρχων και κυρίως κάτω από την στενή επίβλεψη και επίπονη δουλειά του Αντιδημάρχου μας στον τομέα αυτό Σπύρου Ματιάτου.
 
   Παρόλα αυτά δεν έχουμε ακόμη φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, τόσο για εμάς, όσο και για τους πολίτες και για τον εξής λόγο:
 
    Τα προηγούμενα χρόνια οι πρώην Δήμοι κατά την θερινή σεζόν είχαν στην διάθεσή τους 120 περίπου εποχικούς εργαζόμενους στην καθαριότητα και στις εμπορικές δραστηριότητες, η δε Διαδημοτική Επιχείρηση προσλάμβανε 100 περίπου εποχικούς για τον ίδιο τομέα, δηλαδή σύνολο 220 εργαζομένους για την καθαριότητα στο νησί.
 
   Σήμερα στον Δήμο Κεφαλλονιάς, η Κεντρική Κυβέρνηση αντί 220 εργαζομένων ενέκρινε την πρόσληψη 20 εποχικών, εκ των οποίων οι 15 υποχρεωτικά πρέπει να είναι ναυαγοσώστες για τις παραλίες του νησιού και έτσι απομένουν 5 εργαζόμενοι εποχικοί στην καθαριότητα.
 
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
 
  Ο νέος Δήμος προσπαθεί να κρατήσει καθαρό το νησί την φετινή σεζόν μέχρι σήμερα με 5  εργαζομένους (τους οποίους ακόμη δεν έχει προσλάβει) απέναντι σε 220 που χρησιμοποιούσαν οι πρώην Δήμοι τα προηγούμενα χρόνια.
 
  Όμως ΚΑΙ με αυτές τις συνθήκες τα καταφέρνουμε γιατί η Δημοτική Αρχή και τα στελέχη της εργάζονται καθημερινά με ζήλο και μεράκι για το νησί που αγαπάμε, για την κοινωνία που μας εμπιστεύθηκε, για την Κεφαλλονιά που οραματιζόμαστε.
 
 Στους «ανώνυμους επιστολογράφους», τους δήθεν «αγανακτισμένους», καθώς και στα blogs της εργολαβίας κατασυκοφάντησης δηλώνουμε ότι ο Δήμαρχος Αλ. Παρίσης και η παράταξη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς», ΟΥΤΕ ΑΓΟΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ
 
Οι προσπάθειές τους θα πέσουν σύντομα στο κενό…
 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου