Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Έγκριση κονδυλίων για την αποκατάσταση των κτιριακών προβλήματα του Λιμεναρχείου Κεφαλονιάς και του Υπολιμεναρχείου Ιθάκης.

Μετά από ερώτηση των βουλευτών του Κ.Κ.Ε. κ. Νίκου Καραθανασόπουλου και του κ. Νίκου Μωραΐτη που κατατέθηκε στη Βουλή σχετικά με τα κτιριακά προβλήματα του Λιμεναρχείου Κεφαλονιάς και του Υπολιμεναρχείου Ιθάκης , ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής στο από 13/05/2011 έγγραφο του απάντησε ότι η Αρμόδια Διεύθυνση του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής θα προβεί στην έγκριση σχετικών κονδυλίων για την αποκατάσταση τους στο πλαίσιο των εγκεκριμένων πιστώσεων του εκτελούμενου προϋπολογισμού.

Ο κ. Υπουργός στα πλαίσια επίσκεψης του στην Κεφαλονιά τον Μάιο του 2009 ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, μετά από συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης μας είχε ενημερωθεί για τα προβλήματα μας και ξεναγήθηκε στο Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς ώστε να αποκτήσει ιδία άποψη για την κατάσταση του.

Ευελπιστούμε ότι με την συμβολή του κ. Υπουργού θα εγκριθούν το συντομότερο δυνατό τα κονδύλια για την αποκατάσταση της στατικής επάρκειας του Λιμεναρχείου Κεφαλονιάς και του Υπολιμεναρχείου Ιθάκης.

Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να βελτιώσουμε τις συνθήκες των στελεχών Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. που εδώ και χρόνια ταλαιπωρούνται και βουλιάζουν στα αδιέξοδά τους.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Φωκάς Διονύσης

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αγγούριας Γεράσιμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου