Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Αποχώρησε απο τον συνδιασμό του κ. Παρίση ο κ. Νέστωρας Βεντούρας

Μετά την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά του κ. Δημάρχου, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 7 Ιουνίου 2011,  ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νέστωρας  Βεντούρας, έπραξε το αυτονόητο. Αυτό που θα έπραττε κάθε σοβαρός άνθρωπος με αρχές και αξίες, που σέβεται τον εαυτό του, τους συμπολίτες του και τα πιστεύω του και που επίσης δεν ανέχεται να του τα ποδοπατούν για γελοίες σκοπιμότητες.  Αποχώρησε από τον συνδυασμό του κ. Παρίση «ισχυρή Κεφαλονιά» και είναι πλέον ανεξάρτητος.  

Το κείμενο της αποχώρησής του έχει ως εξής:


  Kε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεφαλονιάς
 
   Σας κοινοποιώ την απόφαση μου να αποχωρήσω από τον συνδυασμό « ισχυρή Κεφαλονιά» στον οποίο και συμμετείχα επειδή στηριζόταν από την παράταξη της Νέας  Δημοκρατίας.

 Είναι πλέον κατανοητό από όλους ότι είναι αδύνατο να συμπορευθώ με τους στόχους, τον τρόπο άσκησης της εξουσίας και την συμπεριφορά του κ. Δημάρχου. Μπορεί να συνεχίσει χωρίς εμένα τον πολιτικό του κατήφορο.
  
 Με την βεβαιότητα ότι  με τον κ.Παρίση αν και ανήκουμε στην ίδια δημοτική παράταξη (μέχρι χθές),ζούμε σε δύο διαφορετικούς «κόσμους», σας  κάνω γνωστό ότι θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα των συμπολιτών μου και της Κεφαλονιάς ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και ως θιασώτης του Δικού μου « Κόσμου ».

  Με   τιμή
  Ο  Δημοτικός Σύμβουλος Κεφαλονιάς
  Νέστωρ    Φ.Χ.   Βεντούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου