Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Το Εργατικό κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης καλεί τους εργαζόμενους των νησιών μας σε απεργία.


Εργατικό κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης
 
Το Εργατικό κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης καλεί τους εργαζόμενους των νησιών μας σε απεργία την ημέρα συζήτησης στη Βουλή των νέων μέτρων που προωθούν κυβέρνηση-τρόικα. Τα νέα μέτρα έρχονται για να εντείνουν ακόμα περισσότερο την καπιταλιστική βαρβαρότητα προωθώντας νέες εκτροπές στις εργασιακές σχέσεις. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι μοναδικός στόχος είναι η μείωση της τιμής της εργατικής δύναμης για να εξασφαλίσουν και να διευρύνουν τα ήδη υπέρογκα κέρδη των μονοπωλίων.
Οι ώρες είναι κρίσιμες για τη ζωή και το μέλλον μας. Είναι ώρα ευθύνης για τον καθένα από εμάς. Είναι ανάγκη να εκφραστεί η λαϊκή αντίθεση στα νέα μέτρα. Είναι ανάγκη να παλέψουμε για την ανατροπή τους. 
Αγώνας τώρα για την προστασία της ζωής της εργατικής και λαϊκής οικογένειας από την ανεργία, τη μείωση των εισοδημάτων και συντάξεων, τη βαριά φορολογία και την ακρίβεια.
Αγώνας τώρα ενάντια στη νέα κατακρεούργηση σε ότι έχει μείνει στα κοινωνικά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Όχι στην ιδιωτικοποίηση και την παράδοση του δημόσιου πλούτου σε μονοπωλιακούς ομίλους.
Να γυρίσουμε τη πλάτη σε όλα τα ψεύτικα διλλήματα που βάζουν κυβέρνηση-τρόικα. Είναι σκέτη τρομοκρατία.
Το πραγματικό δίλημμα είναι: «Ή θα υποταχθούμε στο νέο εργασιακό μεσαίωνα ή θα σηκώσουμε κεφάλι, θα αγωνιστούμε για μια καλύτερη ζωή χωρίς εκμεταλλευτές και μονοπώλια!».
 Έχουμε τη δύναμη, μπορούμε!
Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο την ημέρα συζήτησης των νέων μέτρων.
 
 
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου