Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Φταίει ο Κοτσιλίνης που ο Φραντζής δεν είναι ο επικοινωνιολόγος του



            Δεν επικοινωνεί το χέρι με τον εγκέφαλο, όταν  γράφουν τις ανακοινώσεις τους , τα αρμόδια όργανα της Δημοτικής Αρχής και του κ. Δημάρχου.  Όπως και πριν μιλήσουν δεν βουτούν τη γλώσσα τους στο μυαλό τους.  Εξ άλλου αυτό φαίνεται, που με υπαιτιότητα καθαρά δική τους, συρρικνώθηκε  ο συνδυασμός τους, με την αποχώρηση των κ. Βεντούρα και κ. Ρουχωτά, δύο άριστων  στελεχών που ξεχώριζαν για το πολιτικό τους ήθος, και την  πείρα τους, και που ειλικρινά θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά στο Δήμο. 

         Αλλά όπως φαίνεται, ο κ. Δήμαρχος δεν προτιμά τους άριστους άλλα τους αρεστούς.  Και αρεστοί για τον κ. Δήμαρχο και την νομενκλατούρα του νοούνται, οι χαϊδεύοντες  αυτιά,  οι κόλακες, οι μη έχοντες πολιτικό λόγο, οι μη σεβόμενοι τους θεσμούς, οι μη ενδιαφερόμενοι για την πορεία  της Κεφαλονιάς, και γενικώς αυτοί που συμφωνούν σε όλα μαζί του.   Δηλαδή θα επιθυμούσαν και μέχρις ενός σημείου το έχουν καταφέρει, ένα δημοτικό συμβούλιο στελεχωμένο όχι με δημοτικούς συμβούλους αλλά με δημοτικές με μαριονέτες.

           Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα, συνεχίζουν να εξαπολύουν μύδρους, σε οτιδήποτε κινείται και νομίζουν ότι θα τους χαλάσει τα ανύπαρκτα σχέδια τους.

            Με ένα λακωνικό δελτίο τύπου, το οποίο εξέδωσαν με αφορμή την ανακοίνωση του τ. Δημάρχου Λειβαθούς Νίκου Φραντζή, επιχειρούν  να πλήξουν με ανελέητο τρόπο, και πάλι, την αντιπολίτευση και το Μάρκο Κοτσιλίνη.  Κατά την γνώμη τους ο κ. Φραντζής «δημοσιοποίησε δεύτερη ανακοίνωση με στόχο να απεμπλέξει τον κ. Μ. Κοτσιλίνη από το θέμα, ισχυριζόμενος ότι δεν έχουν καμία πολιτική σχέση οι δύο άνδρες και σε καμία περίπτωση ο Ν. Φραντζής δεν είναι ο επικοινωνιολόγος του Μ. Κοτσιλίνη».   

        Απορώ και εξίσταμαι που τα είδαν γραμμένα αυτά.

        Έχουμε «μπουχτίσει» πλέον να βλέπουμε ότι:

         Ο κ. Κοτσιλίνης ευθύνεται για ότι πράττει ή παραλείπει να πράξει η Δημοτική Αρχή και ο κ. Δήμαρχος.                                                                                   

        Ο κ. Κοτσιλίνης ευθύνεται για ότι έγινε ή δεν έγινε στην Κεφαλονιά τα τελευταία τριάντα χρόνια. 

       Ο κ. Κοτσιλίνης ευθύνεται για την κακοδιαχείριση των πρώην Δήμων, το μνημόνιο και την κυβερνητική πολιτική.

        Ο κ. Κοτσιλίνης ευθύνεται για το θέατρο του παραλόγου που παίζεται κάθε φορά στον «Κέφαλο» και  τις πεζοδρομιακές εκφράσεις που ξεστομίζονται  

        Ο κ. Κοτσιλίνης ευθύνεται που ο κ. Δήμαρχος ήθελε να κλείσει το πολεοδομικό γραφείο στο Ληξούρι. 

         Ο κ. Κοτσιλίνης ευθύνεται για …τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, στο Ιρακ… μέχρι και για τους πρώτο και δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

         Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο… Μήπως ευθύνεται και για την αποχώρηση των κυρίων Ρουχωτά και Βεντούρα;

         Τέλος ο κ. Κοτσιλίνης ευθύνεται που ο κ. Φραντζής δεν είναι ο επικοινωνιολόγος του και δεν χαράζει την αντιπολιτευτική πολιτική. 

        Πόσα θέλουν για να μας τρελάνουν;  Έλεος…

        Παραδειγματίζονται φαίνεται από τους εαυτούς τους  γιατί,  την  πολιτική που εφαρμόζει η Δημοτική Παράταξη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς»,  στον Δήμο, ίσως δεν την χαράζουν οι ίδιοι, αλλά …άλλοι, επικοινονιωλόγοι και …λοιποί.   

        Κύριε Δήμαρχε ο δικός σας επικοινωνιολόγος ποιος είναι;

        Δεν θέλουμε να θεωρήσουμε  ότι, αδυνατούν να ερμηνεύσουν σωστά, τα όσα ο κ. Φραντζής αναφέρει στην ανακοίνωσή του, γιατί αυτό θα έδειχνε ότι υπάρχει έλλειψη λογικής.   Θεωρούμε  ότι υπάρχει παρερμηνεία σκοπιμότητας, για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη της Κεφαλονιάς. 

        Με αυτά τα δημοσιεύματα θέλουν να  δημιουργούν προπέτασμα καπνού  για να μη φαίνεται το μπάχαλο που επικρατεί στο Δημοτικό συμβούλιο, να μη βλέπουμε τα σκουπίδια που έχει γεμίσει όλο το νησί, τα χόρτα που κλείνουν τους δρόμους, τις ανοργάνωτες ακτές, τα κλειστά ιστορικά μνημεία, την ετοιμόρροπη γέφυρα Δεβοσέτου, τον ανύπαρκτο  σχεδιασμό δασοπυρόσβεσης και μάλιστα μέσα στο Καλοκαίρι και σε τουριστική περίοδο, και πολλά άλλα, μα  πάνω απ’ όλα για να καλύψουν τα δεκανίκια τους και την αδράνεια  τους ως Δημοτική Αρχή.  

Έλεος..........    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου