Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Το πρόγραμμα του εορτασμού της Ένωσης της Επτανήσου


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.

Γενικός σημαιοστολισμός και φωταγώγηση όλων των δημοσίων και ιδιωτικών καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ., των τραπεζών των οικιών και των ελλιμενισμένων πλοίων από το πρωί της Κυριακής 20ης Μαΐου 2012 μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας 21ης  Μαΐου 2012.

          
ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΜΑΙΟΥ 2012



Χαιρετισμός με κωδωνοκρουσίες και ανάκρουση Εθνικών Εμβατηρίων στους δρόμους της πόλης.

Ώρα 08:00.:

Έπαρση της Σημαίας.


Ώρα 10:00.:

Επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ.κ. Σπυρίδωνα.

Μετά την δοξολογία, τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η φιλόλογος του Α’ ΕΠΑΛ κα. Κορκού Αναστασία.

Ώρα 11:00.: Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ριζοσπαστών.

Ώρα 11:30.: Παρέλαση προ των επισήμων, των θυμάτων πολέμου, αντιστασιακών οργανώσεων, σπουδαστών, μαθητών των σχολείων του Δήμου Αργοστολίου, προσκόπων, οδηγών, του Λυκείου Ελληνίδων, φορέων κ.λ.π., με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας και της Φιλαρμονικής του Δήμου Κεφαλλονιάς στο χώρο της πλατείας Αργοστολίου.

Μετά το πέρας της παρέλασης θα δοθεί δεξίωση στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρακαλούνται να παραστούν οι αρχές και όλοι οι πολίτες του Νομού μας.

Τα της ιεροτελεστίας παρακαλείται να ρυθμίσει η Ιερά Μητρόπολις Κεφαλληνίας, τα της τάξεως η Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας και τα του λιμένος ο κ. Λιμενάρχης Αργοστολίου.

Το γενικό πρόσταγμα της παρέλασης θα έχει η καθηγήτρια φυσικής αγωγής κυρία Θάλεια Αντωνάτου με αναπληρωτή τον κύριο Γεράσιμο Πολλάτο. 

Τελετάρχης ορίζεται ο υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας κ. Π. Σταθάτος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή για κατάθεση στεφάνων στο τηλέφωνο 2671360530.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο της 21ης Μαΐου η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς και το Λύκειο Ελληνίδων – Παράρτημα Αργοστολίου συνδιοργανώνουν μουσικοχορευτική εκδήλωση- αφιέρωμα στην Ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» στις 21.00 στην οποία συμμετέχουν τα Λύκεια Ελληνίδων από τα παραρτήματα Αργοστολίου, Ιωαννίνων, Πύργου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαριών Ζακύνθου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.



Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

                                                          

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου