Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ο Αλέξης Τσίπρας προτείνει Γεράσιμο Αρσένη.



Τιμά ιδιαίτερα τα νησιά μας η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, να οριστεί υπηρεσιακός Πρωθυπουργός ο συμπατριώτης μας Γεράσιμος Αρσένης.   Και ο λόγος γιατί γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα της οικονομίας αλλά και τα εθνικά θέματα, και θα μπορούσε να μας αντιπροσωπεύσει επάξια τόσο στη σύνοδο  κορυφής στις Βρυξέλες, όσο και στη σύνοδο του ΝΑΤΟ, που θα πραγματοποιηθούν εντός του Μαΐου.  

Έντονη όμως, ήταν η αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, που χαρακτήρισε  την πρόταση «άθλια κομματική συνδιαλλαγή», και κατηγόρησε ευθέως τον κ. Τσίπρα ότι με την κίνηση του αυτή προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να απορροφήσει το  κόμμα της Κοινωνικής Συμφωνίας και να κερδίσει το ποσοστό των ψήφων της.

Η αντίδραση αυτή του κ. Βενιζέλου, που ήταν και ο μόνος που αντέδρασε,  δείχνει ότι βρίσκετε σε σύγχυση, για το ενδεχόμενο συνεργασίας Τσίπρα – Κατσέλη  και δεν σεβάστηκε ούτε την προσωπικότητα του Γεράσιμου Αρσένη, μια προσωπικότητα με πολιτικό ήθος  και πολιτική αξιοπρέπεια, με προσφορά στην Πατρίδα μας αλλά και στο κόμμα του οποίου αυτός τώρα ηγείται.  

Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να δηλώσω με παρρησία, ότι αν το 1996 ο Γεράσιμος Αρσένης είχε κερδίσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, η Πατρίδα μας, το ΠΑΣΟΚ, και η πολιτική γενικότερα, δεν θα είχαν φθάσει σε αυτό το άθλιο σημείο που είναι σήμερα.   

Αλήθεια κ. Βενιζέλο, πως θέλετε ο Ελληνικός λαός να ψηφίσει ενα "σάπιο ΠΑΣΟΚ", όπως κι εσεις ο ίδιος έχετε διαπιστώσει; 

Τηλεβόας Κεφαλονιάς.ΣΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου