Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ο αδιάβαστος «Ιλουστρασιόν» Υποψήφιος της Ν.Δ. στο νομό μας.


Ο υποψήφιος με την ΝΔ στις εκλογές της περασμένης Κυριακής κ. Παπαδάτος σε μια  προσπάθεια  του να πείσει την ηγεσία του κόμματος του ότι ,παρά την μεγάλη ήττα που υπέστη, είναι  ο «καταλληλότερος» να ηγηθεί της λίστας στην πιθανή περίπτωση που έχουμε νέα εκλογική αναμέτρηση, σκέφθηκε να ασχοληθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ!


Κατ αρχήν σωστά επιλέγει να αντιπαρατεθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και το ψηφοδέλτιο του, γιατί αυτή είναι η αλήθεια: ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών και στην Κεφαλονιά
και την Ιθάκη , ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι αυτός που σε ενδεχόμενη νέα εκλογική αναμέτρηση  θα αντιπαρατεθεί με τα μνημονιακά  ψηφοδέλτια  της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, χαρίζοντας την νέα νίκη και την βουλευτική έδρα στους προοδευτικούς ριζοσπάστες Κεφαλονίτες  και Θιακούς  πατριώτες.


Ατύχησε όμως  ο κ. Παπαδάτος στον τρόπο που επιλέγει να αντιπαρατεθεί:


•    Διάβασε , μας λέει ο ίδιος, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ το βράδυ των εκλογών!
Καλά, όλη την προεκλογική περίοδο τι διάβαζε ο κ. Παπαδάτος; Μήπως τις δηλώσεις και ομιλίες των συνυποψήφιων  του  στην ΝΔ;


Ατύχησε όμως ο κ. Παπαδάτος γιατί εμείς εδώ στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  ,αντίθετα μ αυτόν, είχαμε διαβάσει   τις δικές του προτάσεις.


Και είχαμε διαπιστώσει ότι και πάλι αδιάβαστος ήταν για τα μικρά και μεγάλα τοπικά προβλήματα. Οι προτάσεις του θα μπορούσαν να γραφτούν σχεδόν όλες και  για ένα υποψήφιο της ΝΔ στην Ζάκυνθο η στην Λευκάδα!


•    Ρωτάει ,σε γραπτή του παρέμβαση, ο κ. Παπαδάτος «..πότε στην Κεφαλονιά βγήκε βουλευτής με τόσους λίγους ψήφους όσους βγήκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ;» προσπαθώντας να συγκρίνει τους σταυρούς που πήρε ο ίδιος με τους σταυρούς που πήρε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Α. Θεοπεφτάτου.


Δεν αντιλαμβάνεται ο κ. Παπαδάτος ότι οι εκλογές δεν είναι πασαρέλα «ιλουστρασιόν» υποψηφίων , αλλά σ αυτές κρίνονται πρώτα και κύρια τα προγράμματα και οι πολιτικές των κομμάτων και δευτερευόντως οι εκπρόσωποι τους και υποψήφιοι βουλευτές.


Όπως και να το δει ο κ. Παπαδάτος  ,όπως και να το παρουσιάσει, η μεγάλη αλήθεια και η πραγματικότητα δεν κρύβεται:


Ο  Ελληνικός λαός έδωσε μεγάλη ώθηση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και τον ανέδειξε ως τον μεγάλο νικητή των εκλογών.


Ο λαός της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης έκανε την μεγάλη ανατροπή στέλνοντας στην Βουλή αριστερή βουλευτή από μια μονοεδρική εκλογική περιφέρεια, αναγορεύοντας τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε πρώτη δύναμη!

Αργοστόλι, 11/05/2012   

ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου