Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ / ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ και ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ


Ο Κώστας Ευαγγελάτος μετά τα επιτυχημένα εγκαίνια της ατομικής του έκθεσης στο ΙΟΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, στα Μεταξάτα της Κεφαλονιάς, με τίτλο ΕΝΝΟΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ/CONCEPTUAL VARIATIONS και την εντυπωσιακή παρουσίαση της εικαστικής εικόνας Η ΑΛΕΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ στο χώρο της έκθεσης, που θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαίου 2012, επέστρεψε στην Αθήνα.

Την Πέμπτη 24 Μαίου, 'ώρα 8 μμ, θα γίνει η τρίτη παρουσίαση της ποιητικής συλλογής " ΕΓΚΑΡΣΙΑ ΠΤΗΣΗ", εκδόσεις Απόπειρα, στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ, Σόλωνος 102. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:
Δημήτρης Καραμβάλης, δοκιμιογράφος, λογοτέχνης, Λίτσα Λεμπέση, λογοτέχνης, μουσικολόγος-ερευνήτρια.
Η Μαριάννα Βλάχου- Καραμβάλη, λογοτέχνης και ο ποιητής θα αναγνώσουν ποιήματα με τη μουσική σύμπραξη του γνωστού πιανίστα Μάριου Καζά.

Επίσης την Δευτέρα 28 Μαίου, 8.30 μμ συμμετέχει στην έκθεση -με φιλανθρωπικό χαρακτήρα- 32 διακεκριμένων εικαστικών καλλιτεχνών, με έργα που θα εκτεθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η σημαντική αυτή έκθεση που θα διαρκέσει μέχρι 10 Ιουνίου θα γίνει στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ, στα Σπάτα Αττικής και θα την εγκαινιάσει η κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ".

Ο καλλιτέχνης παράλληλα προετοιμάζεται εντατικά αφού από τις αρχές Ιουνίου θα βρίσκεται  στο Παρίσι γιά νέα ατομική έκθεση, στο περίφημο CENTRE DE SEVRES, 35 bis, Rue de Sevres, που θα εγκαινιαστεί στις 9 Ιουνίου στο πολιτιστικό κέντρο της Γαλλικής πρωτεύουσας στην περιοχή του μπουλβάρ Σαίν Ζερμαίν ντέ Πρέ, απέναντι από το Μπονμαρσέ και παρουσίαση της ανθολογίας των ποιημάτων του στη γαλλική γλώσσα, με τίτλο "CHEMINS ENCHEVETRES" / ("Περίπλοκα μονοπάτια").



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου