Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Δραστηριότητες των Εθελοντών Σαμαρειτών.


Οι Εθελοντές Σαμαρείτες κάλυψαν με απόλυτη επιτυχία τα "Τρίτσεια" και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στους αθλητές, οι οποίοι ήλθαν στο νησί μας και με την παρουσία τους τίμησαν αυτό το εξαιρετικό αθλητικό γεγονός.


Την ίδια ημέρα οι Σαμαρείτες προσέφεραν υγειονομική κάλυψη και στον ποδοσφαιρικό αγώνα στο γήπεδο Αργοστολίου, ενώ μια άλλη ομάδα την ίδια ημέρα παρευρέθηκαν και στην προσπάθεια ανάπλασης των κήπων στην προβλήτα των κρουαζιερόπλοιων όπου  δύο γεωπόνοι Σαμαρείτες οι οποίοι τόσο με την προσωπική τους εργασία αλλά και με την επιστημονική τους κατάρτιση συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του έργου.

Σήμερα 29-05-12 συμμετείχαμε για πρώτη φορά στην άσκηση ετοιμότητας του Πυροσβεστικού Σώματος, αποκομίσαμε πολλές πληροφορίες και προσπαθήσαμε να συνεργαστούμε ακολουθώντας πάντα - ως οφείλουμε να κάνουμε σύμφωνα με τον κώδικα των Εθελοντών Σαμαρειτών - τις οδηγίες και εντολές των Υπευθύνων.

Οι Εθελοντές στην συνέχεια παρευρέθησαν στις εκδηλώσεις της αδελφοποίησης του Δήμου Κεφαλλονιάς με τον Δήμο Σεργκίεβ Ποσάντ.

Χαράλαμπος Μοσχόπουλος
Αρχηγός Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών,
Διασωστών & Ναυαγοσωστών Κεφαλληνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου