Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Σταύρος Λυκούδης: ΕΛΛΑΣ ΝΕΩΝ


          Μία δυναμική ανατροπής του παλιού και του φθαρμένου κυριάρχησε στις εκλογές που διεξήχθησαν προσφάτως. Ο κόσμος έδωσε την απάντηση του σε αυτούς που επί δεκαετίες καλλιέργησαν την φαυλότητα, την ευνοιοκρατία, τα ψέματα και την σκόπιμη έλλειψη σχεδιασμού. Αυτά σταματάνε Εδώ. Τώρα είναι ευκαιρία για όλους τους νέους ανθρώπους να βγουν δυναμικά στο προσκήνιο, να αναλάβουν δράση και να τραβήξουν κόκκινη γραμμή με το παρελθόν  που στιγματίστηκε από την προηγούμενη
γενιά, αυτή του "Πολυτεχνείου". Η μόρφωση και  οι γνώσεις μας καθιστούν ικανούς να διαχειριστούμε το μέλλον της χώρας.. Ξέρουμε τι πρέπει να γίνει. Τα διλλήματα που τόσο καιρό μας θέτουν είναι εντελώς ανεδαφικά και εκβιαστικά. Στο δίλλημα ευρώ ή δραχμή απαντάμε Εθνική Αξιοπρέπεια. Στο δίλλημα εντός ή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης απαντάμε Ισονομία και Ισοπολιτεία. Δεν υπάρχει κανένας νέος άνθρωπος που να μην θέλει το καλύτερο για την Ελλάδα. Πολλές φορές προσπαθώντας να μας καθυποτάξουν μας έχουν κατηγορήσει και ισοπεδωτικά χαρακτηρίσει ως καλομαθημένους, απαθείς, βολεμένους και τεμπέληδες. Στα παραπάνω αποστομωτικά δίνουμε τις απαντήσεις μας, Φτάνει η λάσπη Δεν υποτασσόμαστε. Το δόγμα του σοκ  Δεν μας επηρεάζει καθόλου. Στην ποιο δύσκολη περίοδο από τον ΄Β Παγκόσμιο πόλεμο, σε μια περίοδο που καθορίζεται από σκοτεινές ομάδες και στοές που επιβουλεύονται και υποθηκεύουν το μέλλον μας με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία τους, οι "Ατίθασοι" και"Ανυπότακτοι" νέοι της Ελλάδας ορθώνουμε το ανάστημα μας και ανατρέπουμε τα σχέδια τους. Οι εκβιασμοί και η οικονομική τρομοκρατία Δεν περνάνε.

       Μέσα από την οικοδόμηση μίας νέας εμπιστοσύνης και την επίτευξη ευρύτατης κοινωνικής συμφωνίας και την βοήθεια του Τριαδικού Θεού, χρησιμοποιώντας την περηφάνια και την επιμονή μας,   προχωράμε μπροστά βάζοντας, ότι μας πληγώνει από το παρελθόν και κινδυνεύουμε να μολυνθούμε από αυτό, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.  Με οδηγό την λαμπρή μας ιστορία και τον πολιτισμό που τόσο απλόχερα μεταλαμπαδεύσαμε σε όλο τον κόσμο στο πέρασμα των αιώνων, κάνοντας τους όλους να φιλοσοφούν, να σκέφτονται και να δρουν σαν Έλληνες μπορούμε όχι μόνο να οδηγήσουμε τη χώρα μας σε μονοπάτια ένδοξα και λαμπρά αλλά και να αποτρέψουμε τα κακόβουλα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την άνευ όρων ομηρία των λαών της Γής. Εμείς οι νέοι, που αποτελούμε το πολυτιμότερο κεφάλαιο για την Ελλάδα κάνουμε την ρήξη με το παλιό και πορευόμαστε σε ένα ριζικά νέο ξεκίνημα, δίνουμε το σύνθημα για την ανάκτηση της αυτοπεποίθησης του κόσμου και γινόμαστε διαμορφωτές των εξελίξεων. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς, στρατευόμαστε Όλοι στην κοινή προσπάθεια. Ξέρουμε τι οφείλεται να γίνει, πρέπει να γίνει και το κάνουμε. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΕΡΊΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.                                                                           

 Με εκτίμηση

Λυκούδης  Σταύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου