Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ: Καθημερινές οι επιθέσεις από όλα σχεδόν τα κόμματα και η λυσσαλέα αντίδραση της εγχώριας διαπλοκής.


Ένα πρωτοφανές φαινόμενο εξελίσσεται τελευταία στην πατρίδα μας. Ασκείται μια άνευ προηγουμένου πίεση από διάφορες κατευθύνσεις, μέσα και έξω από τη χώρα, εναντίον της δημοκρατικής επιλογής του ελληνικού λαού ο οποίος στράφηκε προς την Αριστερά.


Βλέπουμε μια απαράδεκτη παρέμβαση της κυβέρνησης Μέρκελ καθώς και άλλων παραγόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα εσωτερικά πράγματα της Ελλάδας ώστε οι πολίτες να αποθαρρυνθούν να υποστηρίξουν το ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Παρεμβάσεις που έρχονται σε αντίθεση με την αξιοπρέπεια και τις ιστορικές μνήμες του λαού μας.

Στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό είναι καθημερινές οι επιθέσεις από όλα σχεδόν τα κόμματα σε συνεχή βάση. Ακόμα περισσότερο εμφανής είναι η λυσσαλέα αντίδραση της εγχώριας διαπλοκής όπου  Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εγκαταλείποντας την όποια επίφαση αντικειμενικότητας διαστρεβλώνουν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Η βραδινή ζώνη ειδήσεων αρκετών τηλεοπτικών δελτίων είναι χαρακτηριστική περίπτωση αυτού του φαινομένου.

Αντίθετα αποκρύπτουν δηλώσεις αξιωματούχων, όπως της διοίκησης της Τράπεζας της Αγγλίας, που αναφέρει ότι μια έξοδος της χώρας μας από την Ευρωζώνη θα κόστιζε στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες ένα τρισεκατομμύριο δολάρια, κάνοντας μια τέτοια έξοδο απαγορευτική. Απλά αποκρύπτουν οτιδήποτε θα έδινε διαπραγματευτικά όπλα στην Ελλάδα και θα αναδείκνυε το ρεαλισμό του αντιμνημονιακού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ιδιαίτερης αναφοράς  αξίζει η προσπάθεια δημιουργίας πόλωσης και φανατισμού από τον σημερινό εκφραστή του νεοφιλελευθερισμού, τον κ. Σαμαρά,  ο οποίος με μια αντιαριστερή υστερία επαναφέρει στο προσκήνιο μνήμες από τις πιο μαύρες εποχές των δεκαετιών του 50 και του 60. Το κόλπο δεν θα πιάσει καθώς και  οι συντηρητικοί αντιμνημονιακοί συμπολίτες μας καταλαβαίνουν ότι  η ΝΔ έχει μεταβληθεί στον βασικότερο εκφραστή του μνημονίου και της ισοπέδωσης της κοινωνίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης καλεί του πολίτες να μην υποκύψουν στους τόνους λάσπης που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν κατά του κόμματός μας και δηλώνουμε ότι όλοι μαζί θα δώσουμε την εκλογική μάχη με αξιοπρέπεια, πολιτικά επιχειρήματα και γνώμονα τα συμφέροντα των δοκιμαζομένων πολιτών και όχι των δανειστών της χώρας μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου