Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΝΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ: Ο κ. Παπαδάτος αντιλαμβάνεται την πολιτική παρουσία ως άθροισμα “εξυπηρετήσεων”, “τραπεζωμάτων”, και εν γένει πελατειακών σχέσεων.


Με αφορμή την επιλεκτική και παραπειστική μεταχείριση που επεφύλαξε το καθεστωτικό σύστημα των αθηναϊκών μμε απέναντι σε δηλώσεις της βουλευτού Κεφαλονιάς-Ιθάκης  του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Α. Θεοπεφτάτου, ο αποτυχών υπ. βουλευτής της ΝΔ κ. Παπαδάτος προσπαθεί με νέα παρέμβαση του να μείνει στον …αφρό!

Είναι φανερό από όσα λέει, ότι ο κ. Παπαδάτος αντιλαμβάνεται την πολιτική παρουσία ως
άθροισμα “εξυπηρετήσεων”, “τραπεζωμάτων”, και εν γένει πελατειακών σχέσεων, άλλωστε αυτή ήταν και η κεντρική ιδέα της δικής του προεκλογικής εκστρατείας. θα αργήσει ,απ ότι φαίνεται, να καταλάβει ο κ. Παπαδάτος ότι η Α. Θεοπεφτάτου που εξελέγη βουλευτής αλλά και ο Π. Δρακουλόγκωνας και ο Α. Ταφλαμπάς ψηφίστηκαν από τους Κεφαλονίτες και Θιακούς γιατί ενσάρκωσαν την νέα ελπίδα για τα νησιά μας υπερασπιζόμενοι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Ας ξαναδιαβάσει πάλι το πρόγραμμα του κόμματος μας, γιατί το βράδυ των εκλογών της 6ης Μαΐου που το πρωτοδιάβασε ,όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, δεν θα είχε και τόσο ..καθαρό μυαλό μετά την μεγαλειώδη νίκη και ανατροπή που έδωσε η λαική ετυμηγορία στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.!

Η Α. Θεοπεφτάτου μιλώντας σε αθηναϊκό ραδιόφωνο επανέλαβε τις πάγιες θέσεις του κόμματος ότι η ευρωζώνη δεν μπορεί να διώξει την Ελλάδα γιατί απλά δεν την συμφέρει, γιατί το κόστος αποχώρησης της Ελλάδας θα ήταν τεράστιο και το γεγονός θα προκαλούσε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Πρόσθεσε δε ότι οι Έλληνες πολίτες μπορεί να υποφέρουν και να δυστυχούν και με ευρώ και με δραχμή ,αν οι εφαρμοζόμενες πολιτικές είναι αντιλαϊκές.

Ας καταλάβει επιτέλους ο αποτυχών κ. Παπαδάτος ότι η βουλευτική έδρα  ανήκει πλέον στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη των αγώνων, της αλληλεγγύης, του ριζοσπαστισμού, της πληθυντικής αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Και το κυριότερο: ας μην ματαιοπονεί ο κ. Παπαδάτος. Ο λαός των νησιών μας θα υπερασπιστεί την μεγάλη του νίκη, διατηρώντας τον  ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  στην πρώτη θέση της προτίμησης του, όποτε και αν ξαναγίνουν εκλογές.

Αργσοστόλι,15/05/2012                

 ΝΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ  κ. ΑΦΔ. ΘΕΟΠΕΦΤΑΤΟΥ

«Τι θα πάθουμε, δηλαδή; Τι θα πάθουμε αν πληρώνουμε με δραχμές; Αυτό είναι το ζητούμενο; Να σας πω ότι και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας συζητούσαν ότι πιο πολύ τους κοστίζει να μας βγάλουν από την Ευρωζώνη παρά να μείνουμε, δηλαδή είναι μεγαλύτερο το κόστος από το χρέος, εάν θα βγούμε από το ευρώ, παρά να μείνουμε», διερωτήθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα Fm και απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τις δηλώσεις Αλαβάνου ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε έξοδο από το ευρώ με τις προτάσεις για καταγγελία του μνημονίου.
Η βουλευτής Κεφαλονιάς του ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε: «Παράλληλα βλέπετε αλλάζει κι ο χάρτης στην Ευρώπη. Είναι πάρα πολύ σοβαρό δεδομένο. Εσείς μιλάτε με τα δεδομένα που έχετε σήμερα, εγώ σας λέω ότι σε μερικούς μήνες αλλάζουν και τα δεδομένα στην Ευρώπη».
Σε ό,τι αφορά στην εκλογή της είπε: «Εκτός από γυναίκα κι αριστερή, έσπασα κι άλλο ρεκόρ, είμαι η βουλευτής με τους λιγότερους σταυρούς, από τη μεταπολίτευση κι έπειτα, 1.200 τόσους. Είναι συμβολικό αυτό, είναι τιμητικό για εμένα, γιατί υπήρχε μεγάλο ποσοστό ασταύρωτων ψηφοδελτίων, ήταν πολιτική η ψήφος».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου