Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ειδήσεις από τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας



Ανακοίνωση  Συνδέσμου  Εθνικής  Ενότητας

Οι Έλληνες εκλογείς στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 έδωσαν με την ψήφο τους 3 σαφείς εντολές προς τους αντιπροσώπους τους.

α. Παραμονή της Χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ευρωπαϊκό νόμισμα.


β. Έξοδο από την πολιτική του μνημονίου και ακύρωση όλων των όρων που θίγουν τα εθνικά και κυριαρχικά μας δικαιώματα.

γ. Τερματισμό του μεταπολιτευτικού συστήματος εξουσίας .

     Ατυχώς το πολιτικό σύστημα και οι υπηρέτες του αψήφησαν τη θέληση του Ελληνικού Λαού. Όχι γιατί δεν αντελήφθησαν το μήνυμά του ή γιατί δεν είχαν τις δυνατότητες αλλά διότι οι επαγγελματίες πολιτικοί έθεσαν ως υπέρτερο συμφέρον το προσωπικό-κομματικό και όχι το εθνικό συμφέρον. Και οδηγούν ξανά τη Χώρα σε εκλογές με ότι αυτό συνεπάγεται σε βάρος των αθλίων δημοσιονομικών του Κράτους. Αλλά ποσοστό 20% του εκλογικού σώματος εμπιστεύθηκε μικρότερα κόμματα τα οποία δεν υπερέβησαν το 3%. Εκεί στοχεύουν όλα τα κόμματα για να αλιεύσουν ψήφους και να αυξήσουν τις δυνάμεις τους και εν τέλει να κερδίσουν νέες έδρες.

     Η άνευ προσχημάτων αναζήτηση ετερόκλητων πολιτικών συνεργασιών και κομματικών συμπράξεων, η μέχρι γελοιότητος μεταπήδηση εξεχόντων « πολιτικών αστέρων» από κόμματος εις κόμμα το οποίο προ ολίγων ημερών εξύβριζαν, αποτελεί την επιβεβαίωση της βαθιάς παρακμής που βρίσκεται το πολιτικό σύστημα. Είναι ακόμη μια έμπρακτη απόδειξη ότι στη σύγχρονη Ελλάδα οι πολιτικές δυνάμεις και τα πρόσωπα διακατέχονται από μια και μόνη πολιτική ιδεολογία. Την ιδεολογία της « καρέκλας». Αυτό είναι και το κύριο αίτιο της κατάπτωσης και της γοργής εξαθλίωσης των λαϊκών μαζών στον τόπο μας . Όλα τα άλλα είναι πομφόλυγες και λαϊκισμοί στην αγωνιώδη προσπάθειά τους να συγκαλύψουν τη χυδαία βουλιμία τους για την εξουσία και το εύκολο δημόσιο χρήμα.

    Ουδείς συλλογάται την έρημη Πατρίδα την οποία ταχύτατα θα εκποιήσουν με την εξασφάλιση μιας καλής προμήθειας. Ας μάθουν όμως και από τα λάθη τους. Να αποφύγουν να κρατήσουν « ημερολόγιο» για τις αισχρές και προδοτικές τους πράξεις.

     Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας παρουσιάστηκε ως πολιτικό κόμμα χωρίς καμία δημοσιογραφική ή οικονομική υποστήριξη. Ότι έπραξε οφείλεται στις δικές του αποκλειστικά ασθενείς οικονομικές δυνάμεις και στον ενθουσιασμό των φίλων του. Ηθέλησε να αντιδράσει στον γενικευμένο εκμαυλισμό και να υψώσει τη φωνή της φιλοπατρίας και μόνο. Από την πρώτη δημόσια εμφάνισή του διατύπωσε ως πολιτική του πρόταση αυτές τις εντολές που έδωσε ο Λαός με την πρόσφατη ψήφο του. Διότι ακριβώς ο ΣΕΕ εκφράζει την θέληση του ανώνυμου Έλληνα πολίτη που επιθυμεί η Πατρίδα του να διατηρήσει τα εθνικά χαρακτηριστικά της μέσα στην Ευρώπη των Λαών.

    Αυτήν την πηγαία εθνική επιθυμία μοιράστηκαν με τον ΣΕΕ 38.225 Έλληνες και Ελληνίδες στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Είναι βέβαιο πως αποτελούν συνειδητοποιημένους και σκεπτόμενους πολίτες οι οποίοι εγνώριζαν απολύτως τι επέλεγαν με την ψήφο τους. Τους ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά.

    Ο Σύνδεσμος συγκάλεσε άμεσα, την πρώτη Κυριακή μετά τις εκλογές στις 13 Μαΐου 2012 στη Λάρισα, την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος όπου συλλογικά και δημοκρατικά αποφάσισε την μη συμμετοχή του στις εκλογές της 17ης Ιουνίου καθώς επίσης απέρριψε τις προτάσεις συνεργασίας με πολιτικά κόμματα τα οποία βαρύνονται με ενοχές για το σημερινό καταθλιπτικό αδιέξοδο εκατομμυρίων πολιτών στην Πατρίδα μας.

      Παρά τις πιέσεις που δέχθηκε από πολιτικά κόμματα παλαιά και νέα για εκλογικές συνεργασίες επέλεξε να κρατήσει την εντιμότητά του, την ειλικρίνειά του και να ταυτίσει τα λόγια με τις πράξεις του. Διότι ως πολιτικό κόμμα το οποίο προήλθε από πολιτική πρωτοβουλία αποστράτων αξιωματικών δεν είχε κανένα δικαίωμα να εκθέσει εκείνο το πολύτιμο εθνικό κεφάλαιο το οποίο εμπιστεύεται η μεγάλη πλειοψηφία του Λαού μας.

      Ο ΣΕΕ θα συνεχίσει την πολιτική του δράση και τον αγώνα του να ορθώσει τη φωνή της αντίστασης στις εθνικά επιζήμιες και καταστρεπτικές πολιτικές των εξαρτημένων επαγγελματικών κομμάτων.

      Στις ερχόμενες εκλογές, οι οποίες θα έχουν ένα νέο πολωτικό κλίμα που εκτρέπει και συσκοτίζει την κρίση των πολιτών, ο ΣΕΕ συνιστά, στους φίλους που ενδιαφέρονται για την πρόταση του, να επιλέξουν κόμματα τα οποία χαρακτηρίζονται ως « αντιμνημονιακά». Παρά την πιθανή μεταστροφή τους, όταν έρθει η ώρα των ευθυνών τους, είναι η μόνη επιλογή των πολιτών που φέρει το μήνυμα της αποδοκιμασίας της ραγιαδίστικης πολιτικής των ξενόδουλων δυνάμεων του δικομματισμού.

      Τα δύσκολα χρόνια που έρχονται για τον Ελληνικό Λαό και την Πατρίδα θα έχουν ασφαλώς ως νομοτελειακή συνέπεια οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να βρούν τις κολοσσιαίες δυνάμεις που κρύβει μέσα του το Έθνος και με αυτές να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο. Η ώρα όμως δεν έχει έρθει ακόμη.

Η Ελλάς είναι Χώρα που δεν πεθαίνει. Σε πείσμα των παλαιών και νέων εχθρών της.


Δελτίο Τύπου Νο 23: Φήμες για Συνεργασίες


Σήμερα 22 Μαίου 2012 κυκλοφόρησε σε διάφορα blogs και ιστοσελίδες του διαδικτύου ότι ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κος Γ. Καρατζαφέρης πρόκειται να ανακοινώσει την εκλογική συνεργασία του κόμματός του με τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας ή «κόμμα αποστράτων» όπως συχνά αποκαλείται.

Δεν γνωρίζουμε ποίος ευθύνεται για τον ισχυρισμό αυτό και ποιος διοχέτευσε την πληροφορία αυτή αλλά αποτελεί ψεύδος το οποίο εκθέτει τους εμπνευστές του .

Ο ΣΕΕ δεν πρόκειται να συμμετάσχει στις εκλογές . Δεν αποδέχθηκε καμία πρόταση συνεργασίας με κόμματα τα οποία είναι ένοχα και υπεύθυνα για την εξαθλίωση εκατομμυρίων συμπολιτών μας στην Πατρίδα μας .

Φαίνεται όμως ότι πολιτικοί οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση εξ΄αιτίας της αποτυχημένης πολιτικής τους δεν διστάζουν να καταφεύγουν στα ψεύδη για να περισώσουν έστω και κάποιες πρόσκαιρες συμπάθειες ολίγων ωρών από ψηφοφόρους.

Ο ΣΕΕ εκφράζει την βαθύτατη περιφρόνησή του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου