Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Oι μαθητές των γερμανών, οι εισπράκτορες των ναζί τραπεζιτών, στέλνουν στρατό κατοχής στην Κεφαλλονιά


Σας είχαμε ενημερώσει, "προειδοποιώντας" τον κ. βολευτή, 2 μέρες πριν.

Έχουμε αναφερθεί και στο βασικό ιδεολογικό Δόγμα του ΠΑΣΟΚ, που είναι το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ.

Μετά την Κερατέα, ήρθε η ώρα της Κεφαλλονιάς να γευτεί την εφαρμογή του.


Επειδή, μια ομάδα "ανταρτών" παρενόχλησε, συμβολικά, δύο φορές το ΣΔΟΕ, οι γερμανοί, συγνώμη, η κατοχική κυβέρνηση, ετοιμάζει απόβαση. (Σιγά την "παρενόχληση"! Έφυγαν και γύρισαν, λίγη ώρα , μετά).

Μάθαμε, λοιπόν, πως στην Πάτρα, ετοιμάζεται αποβατικό σώμα, αποτελούμενο από ματ, εισαγγελείς και εφοριακούς, με σκοπό να εφαρμοστεί ο νόμος των τραπεζιτών επί δικαίων και αδίκων.

Εφαρμόζοντας το δόγμα των κατοχικών γερμανικών αντιποίνων και την αμερικάνικη στρατιωτική λογική του ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ, ο στρατός κατοχής δεν θα αναζητήσει τους αντάρτες. Θα επιτεθεί σε όποιον είναι ανοιχτός, μόνος και ανυπεράσπιστος.

Η Κεφαλλονιά πρέπει να τιμωρηθεί, επειδή κάποιοι λίγοι σήκωσαν κεφάλι.

ΠΙΘΑΝΗ ημερομηνία απόβασης: Μεθαύριο ΤΡΙΤΗ. (Ίσως, υπάρξει αλλαγή ημερομηνίας, επειδή το μυστικό σχέδιο διέρρευσε).

Ο βολευτής και η κατοχική κυβέρνηση , αφού "τίμησε" μόνη της του ριζοσπάστες και τον απελευθερωτικό τους αγώνα, λίγες μέρες μετά και πριν την 29η Μαϊου, έρχεται να τιμήσει και την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως.

Τον είχαμε προειδοποιήσει. Αυτοί θάρθουν και θα φύγουν. Εσύ θα μείνεις.

Έρχονται, την ώρα που έχει εγκαταληφθεί το Αιγαίο στις παραβιάσεις των τούρκων, φοβούνται να οριοθετήσουν την ΑΟΖ με το Καστελόριζο, έκλεισαν τα ΤΕΙ, κλείνουν τα νοσοκομεία, είναι απλήρωτοι οι δημοτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, πεθαίνει ο κόσμος από κατάθλιψη και τα απλήρωτα χρέη, μαζί με τις διαταγές πληρωμής των τραπεζιτών, πληθαίνουν.

Άξιος ο μισθός σας , κύριε βολευτή.

Έχετε ανάγκη από χρήμα;

Τυπώστε. Δεν μπορείτε; Ποιος σας είπε να το δώσετε πεσκέσι στους τραπεζίτες;

Αλλάξτε το νόμο. Η φορολογία είναι απάτη. Δουλεύουμε, για να τα παίρνουν άλλοι.

"Κανείς δεν κάνει τίποτε αν μπορεί να βρει κάποιον άλλον να το κάνει", έχει πει ο κ. Τζων Ροκφέλλερ της γνωστής οικογένειας. Η φορολογία είναι ο τρόπος των τραπεζιτών και των πολιτικών, για να δουλεύουμε εμείς και να εισπράττουν οι τοκογλύφοι.(Αν χρειάζεστε κι άλλα μαθήματα, κ. βολευτά, ρωτείστε μας. Αλλά το ξέρετε).

«Άφησε με ελεύθερο να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιος ψηφίζει τους νόμους του», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο M.A. Rothschild. Και τους έχετε αφήσει να ελέγχουν το χρήμα πολλών εθνών, κ. βολευτή.

Μην κάνετε, λοιπόν, πως δεν καταλαβαίνετε.

Δεν μπορείτε να κάμετε αλλιώς; Παραιτηθείτε, κ. βολευτά.

Θυμηθείτε τον Καβάφη: "Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις ...". Τώρα, δεν είναι αργά. Θα είναι αύριο, όμως.

Κανένα νόμο δεν έρχονται να εφαρμόσουν οι πραιτωριανοί σας. Να εισπράξουν, για λογαριασμό των τοκογλύφων, έρχονται. Επειδή εσείς, το κόμμα σας και οι λοιποί άθλιοι που παριστάνουν την αντιπολίτευση κάματε το χρήμα , ιδιοκτησία των τραπεζιτών.

Δεν γνωρίζουμε τι θα πράξουν οι "αντάρτες", μετά από αυτές τις εξελίξεις, όμως εμείς έχουμε μια σειρά από συνταγές προς τον άμαχο πληθυσμό, που θα ανακοινώσουμε αύριο.

Ως τότε, προτείνουμε:

Να σπάσουμε πλάκα και νομίζουμε πως πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε οι αποβάσεις να γίνονται συχνότερα και να ενταχθούν στα τουριστικά μας φυλλάδια, σαν πολιτιστικές εκδηλώσεις. Είναι καιρός να εισάγουμε ένα νέο είδος τουρισμού, αυτό του πολιτικού τουρισμού.

Κάθε καλή πρόταση, για το σκοπό αυτό, είναι ευπρόσδεκτη. Από αύριο γράφουμε.

Η περιφρόνηση και το γέλιο συντρίβει τη δύναμη και το κύρος της εξουσίας.

ΥΓ. Ώρα είναι να μας πάνε και για διασπορά ψευδών ειδήσεων. (Κάνουμε συλλογή μηνύσεων και καταγγελιών). Kαι μια σαφής δήλωση του Ithacanet.gr . Δε μας λένε ΠΑΜΕ. Μπορεί να διαφωνούμε με ορισμένες εκδηλώσεις αντίδρασης, αλλά δεν τις σαμποτάρουμε. Η απελπισία έχει δικαίωμα να κάνει λάθη.

κ. Βολευτά. κ. Σπύρο Μοσχόπουλε, δεν θα ήθελα να είμαι κοντά σας, στην υπόλοιπη ζωή μου. θα φοβάμαι, μη με βρίσκουν οι ροχάλες, που θα τρώτε. Και, όπως σας έχω ξαναπεί, δεν σας αξίζει τέτοια ζωή.

Μόλις προχτές, αναβάλλατε τις εσωκομματικές εκλογές, από έλλειψη μελών. Κάτι λίγοι απομείνατε και το τραγικότερο:

Κάματε " άρχοντες", τους πιο ανάλγητους εκπροσώπους της τοπικής πολιτικο-οικονομικής διαφθοράς. Και πάλι, άξιος ο μισθός σας και η θητεία σας.

Η δική μας αξιοπρέπεια μας είναι στους δρόμους.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΧΡΉΜΑ , ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ. ΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.

9% είναι η "φορολογία" της EUROBANK. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Συμπατριώτες, ο ένοχος δεν είναι οι λιγοστοί "αντάρτες", που μάχονται, όπως το σκέφτονται και όπως το νοιώθουν. Μη τα βάλετε μαζί τους. Αυτό θέλει ο εχθρός. Ένοχος είναι ο στρατός κατοχής και οι δοσίλογοι υπηρέτες των τραπεζιτών. ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Πηγή:Ithacanet



1 σχόλιο:

  1. Δεν θέλετε να πληρώσετε τους φόρους σας αφού για σας τριάντα Χρόνια τώρα πλληρώνουν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι. Έτσι κατανγτήσατε το κράτος να δανείζετε χρόνια για να αντιμετωπίσει τα ελλείματα της ασυνηδεισίας σας και αυτό για αντάλλαγμα να εκμεταλεύεται τις ψήφους σας και τις "επιχωρηγήσεις" σασ κατά το προεκλογικό διάστημα.
    Ο προηγόύμενος ο "λαγός" μόλις έγινε Πρωθυπουργός κατήργησε το ΣΔΟΕ. Το θυμάστε?
    Μπορέίτε να μου πείτε το αποτέλασμα?Σε τέσσερα χρόνια διπλασίασε το χρέος.Έτσι κάνατε εσείς όλοι περιουσίες και μας μιλάτε τώρα ..για Γερνανούς και ..Ναζί Σαν δεν ντρέπεστε...
    "b'

    ΑπάντησηΔιαγραφή